Green Drive

Wilt u ook zuinig auto rijden en veel brandstof besparen? Tijdens de rijopleiding bij Rijschool Royal leert u onder andere hoe u zuinig auto kunt rijden en brandstof kunt besparen.

De afgelopen jaren heeft de technologie een enorme ontwikkeling door gemaakt ten behoeve van de veiligheid en zuinigheid van de auto’s. Daarom hebben we een rij- principe bedacht die niet alleen voor onze leerlingen is maar voor iedereen die veilig en zuinig wil rijden.

“Drive Green” is niet alleen voordeliger is voor u maar het is ook goed voor het milieu. De bedoeling van de Drive Green is dat u snel door naar de hoogste versnelling gaat. Zo bespaart u veel brandstof en dat is goed voor u en voor het milieu.

Tips voor Zuinig Auto rijden

 • Rustig rijden
  Anticipeer op het verkeer, daar wordt uw brandstofverbruik lager van.
 • Schakel eerder
  Rijd zo veel mogelijk in de hoogste versnelling voor een lager verbruik.
 • Flink verdienen met lucht
  Check regelmatig uw bandenspanning en bespaar tot 15%.
 • Lichter rijden
  Vermijd onnodige bagage in uw auto.

Zuinig auto rijden? Dat leert u bij Rijschool Royal!


Green Drive
Green Drive is zuiniger en milieuvriendelijker autorijden.
Met een juiste rijstijl leert u hoe u zuiniger en milieuvriendelijker auto kunt rijden.

Voor de meeste mensen is het misschien niet interessant, maar voor de mensen die de juiste rijstijl willen leren. En ongeveer 2 volle tanks brandstof willen besparen is het wel interessant.

Daarom zijn wij als Rijschool Royal begonnen met de GREEN DRIVE cursus.
Wij leren al onze leerling zuiniger autorijden tijdens onze rijlessen. Maar wij willen graag ook mensen die al een rijbewijs hebben, het leren om zuiniger auto te rijden.

Met een speciale les van 2 uur. Het eerste half uur rijdt u gewoon met uw eigen rijstijl, daarna geven wij u kleine tips hoe u gewoon zuinig auto kunt rijden.

De kosten voor 2 uur zijn maar € 70,-.

Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op!